Fax Now: (925) 132-4545


Telefon: 0720.877.877


Email: contact@giucristglobal.ro

Instalatii gaze sector 1

Efectuam lucrari Instalatii gaze Sector 1, revizii si verificari instalatii gaze Bucuresti Sector 1. Firma autorizat ANRE instalatii gaze naturale sector 1.

Va oferim servicii complete de proiectare si executie instalatii sector 1 de utilizare gaze, precum si servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie.

Serviciile noastre sunt disponibile in tot Sectorul 1: Bucurestii Noi , Aviatiei , Victoriei , Domenii , Dorobanti , Floreasca , Romana , Plevnei , Grivita , Pajura si in restul orasului Bucuresti si judetul Ilfov.

Pentru a acoperi cat mai bine necesitatile clientilor, asiguram si servicii adiacente acestui domeniu, respectiv operatiuni de montaj si intretinere sisteme de climatizare, service centrale, lucrari de amenajare, modernizare si renovare a imobilelor, sisteme de supraveghere etc.

Revizii gaze naturale

Instalatii gaze sector 1, proiectare si executie instalatii gaze naturale, modificari instalatii existente, separari bloc (coloane si contoare noi), montare contoare pasante si fiscale, montare echipamente de preventie.

Verificari gaze naturale sector 1

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare verificarea tehnica periodica se realizeaza numai de catre operatori economici autorizati ANRE.

Instalatori gaze sector 1 autorizati

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor.

Recunoastem importanta calitatii lucrarilor in domeniul instalatiilor sanitare,termice si de gaze astfel folosim materiale dintre cele mai bune, cum ar fi: tevi din cupru, otel, fonta ductila, polietilena, polipropilena, pvc sau pafsin.

Cookies / Confidentialitate / ANPC