Fax Now: (925) 132-4545


Telefon: 0720.877.877


Email: contact@giucristglobal.ro

Reteaua de gaz Bucuresti

201090-197922-gazoductInima economica, sociala si culturala a tarii, Bucurestiul, reprezinta orasul cel mai aglomerat al tarii. Pentru ca siguranta si confortul dvs este ceea ce conteaza cu adevarat, pentru a va satisface toate necesatile in ceea ce priveste incalzirea si dotarea cu utilitati a locuintei dvs, au aparut o multime de firme ce ofera servicii de gaze naturale.

Astfel pe piata gazelor naturale din Bucuresti, au aparut o multime de fime, ce au capital romanesc sau strain, care cu pleada de oferte, cauta sa impresioneze si cel mai pretentios client.
De la sisteme de incalzire, cum ar fi centralele, pana la reteau propriu zisa de gaze, toate aceste necesitati casnice, sunt oferte, la standarde europene, de cantre firme diferite, aflate intr-o competitie apriga.

Una dintre cele mai impotrante firme care domina reteaua de gaze din Bucuresti este GDF SUEZ Energy România ce desi noua pe piata romaneasca, prinde curaj, avand servicii de calitate la preturi convenabile cat si niste perspective destul de imbucuratoare pentru lucuitorii din capitala ce au ales sa profite de serviciile GDF SUEZ.

Alte firme ce ofera astfel de servicii, vin repede din urma, cu niste oferte de nerefuzat. Astfel de firme sunt E-ON Romania, HARGAZ,ARELCO POWER, Petrom Distributie Gaze S.R.L , etc. Competitia este cheia evolutiei, iar asta ne aduce noua un plus de confort si o balanta calitate/pret echilibrata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Cookies / Confidentialitate / ANPC