Fax Now: (925) 132-4545


Telefon: 0720.877.877


Email: contact@giucristglobal.ro

Tevi de gaz

imagesElemente importante, indispensabile pentru o instalatie de gaz, sunt tevile de gaz, ce trebuie sa confere sigranta si trainicie. Nu ne putem schimba tevile in fiecare an, asa ca, atunci cand alegem sa ne dotam locuinta cu un sistem de incalzire ce necesita gaz, trebuie sa consultam un specialist, care sa ne ofere informatiile referitoare la proprietatile pe care trebuie sa le aiba aceste componente esentiale.
PEID-ul este considerat materialul cel mai bun pentru confectionarea tevilor de gaz. Acesta reprezinta polietilena de inalta densitate, ce are puternice proprietati izolatoare. Astfel, tevile de gaz confectionate din PEID nu interactioneaza cu mediul extren si totodata rezista la actiunea erodiva a factorilor externi, fizici si chimici.
Comercializarea si mai ales asamblarea  componentelor unei  instalatii de gaz, se face de cate firme autorizate, formate din profesionalisti care stiu ca ceea ce conteaza cu adevarat este siguranta dvs si calitatea lucrari. Astfel este indicat sa apleati la serviciile unei asemenea firme pentru a fi multumit de calitatea lucrarii, nu doar de pretul ei.
De obicei, pretul unei componente reflecta calitatile acesteia, asa ca pentru ceea ce conteaza cu adevarat, nu luati in calcul preturile scazute ce ascund ce ofera doar o iluzie a calitatii, care peste o scurta perioada de timp s-ar putea sa va faca sa cheltuiti mult mai multi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Cookies / Confidentialitate / ANPC