Fax Now: (925) 132-4545


Telefon: 0720.877.877


Email: contact@giucristglobal.ro

ISCIR pe intelesul tuturor

ISCIR reprezinta Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor  sub presiune si Instalatiilor de Ridicat. Aceasta asociatie este un organ de specialitate subordonata Ministerului Economiei si Comertului.
Ca si competente, aceasta asociatie asigura respectarea prevederilor legale prin supraveghere tehnica dar si prin controale si verificari de functionare in ceea ce priveste domeniul recipientelor si cazanelor sub presiune si a instalatiilor de ridicat.
ISCIR elaboreaza  regulile tehnice ce trebuie respectate pentru manevrarea obiectelor din domeniul sau de activitate, oferind pedepse firmelor ce nu tin cont de aceste prescriptii tehnice.
Pentru a avea grija de protectia noastra, ISCIR are dreptul de a solicita diverse informatii persoanelor fizice si celor juridice ce detin, construiesc, repara, monteaza si comercializeaza diverse instalatii, aparate si componente supuse reglementarilor ISCIR.

In cazul unor accidente sa avarii din acest domeniu de activitate, ISCIR se ocupa de remedierea lor, avand o echipa de specialisti autorizati care vor alimina orice sursa de pericol si vor evalua intr-un mod corect si rapid situatia.
Pentru a evota gravele accidente de munca din domeniu ISCIR, acestia efectueaza cursuri pentru formare profesionala, specializare si autorizare in domeniul manevrarii recipientelor sub presiune si instalatiilor de ridicat.
Lipsa de informare poate fi uneori fatala astfel ISCIR organirezaza diverse proiecte prin care atentioneaza omul de rand dar si pe cei care doresc sa efectueze diverse reparatii in domeniul recipentelor sub presiune si a instalatiilor de ridicat, de pericolele ce pot surveii. Atunci cand aceste atentionari nu sunt respectate ISCIR are capacitatea de a oferi unele pedepse binemeritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Cookies / Confidentialitate / ANPC