Fax Now: (925) 132-4545


Telefon: 0720.877.877


Email: contact@giucristglobal.ro

Cine este GDF SUEZ Energy România?

Evoluam destul de rapid, pe toate planurile, incercand sa ne satisfacem toate nevoile si dorintele care sunt din ce in ce mai pretentioase. Confortul se relaxarea sunt caracteristicile ce ar trebui sa ne defineasca locuinta. Dorind sa aduca un plus de calitate serviciilor din sfera gazelor naturale, ce ne fac posibila traiul intr-un apartament, GDF SUEZ este firma franceza de utilitati, care ne ofera servicii la standarde europene.

GDF SUEZ Energy România a fost infiintata in iulie 2008, de atunci strangand peste 1.4 milioane de clienti, carora le ofera servicii de furnizare a  gazelor naturale si electricitate, cat si servicii tehnice de instalare a instalatiilor de gaze naturale si de centrale termice, toate fuzioand pentru a asigura confortul necesar locuintei dvs.

GDF SEUZ detine o gama larga de oferte ce se muleaza perfect pe asteptarile fiecaruia dintre noi. Astfel daca doriti gaze naturale pentru apartamentul dvs veti gasi paleta larga de optiuni, accesibile ca pret. Totodata, exista oferte atractive si pentru cei care cauta servicii de gaze naturale pentru firma pe care o coordoneaza.

Tinand la confortul clientilor sai, GDF SEUZ, va ofera posibilitatea sa va accesati factura de plata online, si totodata se efectuati plata in mediul virtual, fara a va deplasa la alte institutii, irosindu-va timpul.

GDF SUEZ Energy România desi este la incept de drum, reprezinta un adevarat competitor pentru firmele vechi care pana acum au dominat piata gazelor naturale. Aceasta firma cu capital francez ajunge usor la inimile romanilor, datorita raportului echiibrat dintre calitate/pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Cookies / Confidentialitate / ANPC