Fax Now: (925) 132-4545


Telefon: 0720.877.877


Email: contact@giucristglobal.ro

Totul despre gazele naturale

natural-gas-processingDesi uneori nu reusim sa-i gasim definita portivita, gazul natural, ne-a invadat existenta, facand-o mai usoara. Gazul natural reprezinta contopirea a doua elemente chimice esentiale, Cabon si Hidrogen, rezultand bine-cunoscuta molecula de CH4.

Caracteristica gazului natural care-l face atat de important si de util este aceea ca in contact cu o sursa de caldura, precum flacara sau scanteia, el ia foc. Aceasta proprietate a fost profund studiata in ultimile decenii pentru a putea folosi gazul natural astfel incat sa reducem pe cat posibil riscurile aferente utilizarii lui.

Gazul natural este inodor, incolor si usor de rapsindit prin aer, de aceea o acumulare de gaz intr-o incapere inchisa este greu de sesizat, astfel putem provoca o explozie, aprinzand, spre exemplu, becul.

Cu prudenta si respectand normele de siguranta in domeniul insalatiilor de gaze naturale, putem beneficia de proprietatile acestui tip de gaz, pentru a prepara mancarea la aragaz, pentru a incalzii locuinta in zilele geroase de iarna folosind o centrala termica si totodata pentru o baie fierbinte ce ne relaxeaza simturile dupa o zi plina.

La ora actuala pe piata furnizorilor de gaze naturale, este o adevarata competitie, existand multe firme, unele cu capital strain, ce ofera o gama larga de servicii pentru locuinta dvs dar si pentru locatia firmei pe care o coordonati.

Atunci cand alegeti o firma furnizoare de gaz natural, incercati sa obtineti cat mai multe informatii privind calitatea serviciilor sale si nu neaparat pretul, deoarece confortul si mai ales siguranta dvs sunt puse in joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Cookies / Confidentialitate / ANPC