Fax Now: (925) 132-4545


Telefon: 0720.877.877


Email: contact@giucristglobal.ro

Gazprom in piata mondiala

Piata mondiala de gaz natural este dominata de marele gigant energetic rus Gazprom, care ofera o sursa sigura si destul de ieftina de gaze pentru tarile din estul Europei.
Aceasta firma de gaz a acaparat piata si din Romania, oferind carburanti la cele mai mici preturi. Benzinariile apartinand firmei Gazprom s-au inmultit destul de mult, preconizandu-se ca la sfarsitul anului 2014 sa aiba aproximativ 140 de reprezentante pe intreg teritoriul Romaniei. Desi piata gazelor este destul de ofertanta, nicio alta firma nu a putut sa intreaca succesul firmei Gazprom ce ofera servicii de calitate la preturi extrem de avantajoase.

Gigantul energetic al Rusiei, este in cautare de noi surse de gaze naturale, popsind si in Romania, unde in urma unei interelegeri foarte convenabile, din punct de vedere material pentru tara noastra, Gazprom va efectua, cautari de petrol si gaze naturale cu ajutorul a 12 sonde. Acesta actiune va dura pana anul 2015. In 2013, Gazprom vine cu o surprinza pentru cei care folosesc serviciile oferite de ei, ieftinind considerabil pretul gazelor naturale. Astfel daca in 2012 pretul mediul al gazului natural livrat de marele gigant energetic pe piata europeana era de 402 dolari/1000 metri cubi, in anul 2013, pretul estimat este de 370 dolari/1000 metri cubi. Aceasta ieftinire a gazelor naturale oferite de Gazprom are drept efect reducerea cu aproximativ 8-10% a facturii de gaz ce uneori sperie pe multi dintre noi, mai ales dupa o iarna friguroasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Cookies / Confidentialitate / ANPC