Fax Now: (925) 132-4545


Telefon: 0720.877.877


Email: contact@giucristglobal.ro

Informatii despre detectoarele de gaz

electrovana--detector-de-gaz-1-881613_bigScurgerile de gaz, daca nu sunt depistate la timp pot avea reprecursiuni foarte grave, provocand daune materiale si din pacate si umane. Pentru a preveni astfel de dezastre este indicat sa va achizitionati un prompt detector de gaze, care va semnala si te va alarma de cea mai mica pierdere de gaze, ce-ti poate pune in pericol locuinta si chiar viata.
Atunci cand va achizitionati un detector de gaze este bine sa tineti cont de calitatile sale si nu de pret. Astfel este indicat sa apelati la serviciile unui specialist, deoarece exista detectoare de gaz ce nu pot fi instalate si conectate la un sistem de securitate decat de niste specialisti in domeniu.
Totodata atunci cand va cumparati un detector de gaz, aveti grija ca instructiunile sa fie scrise in limba romana si sa fie specificat, distanta fata de sursa de gaz, la care trebuie sa fie amplasat acest detector.
Cele mai multe detectoare de gaz, va atentioneaza printr-un semnal sonor, dar sunt si detectoare care pe langa aceste semnal, folosesc si niste flash-uri vizulare, care va vor capta usor atentia.
Toate detectoarele de gaz au un buton de proba, prin care puteti sa-i verificati starea de functionabilitate. La cumpararea acestui aparat necesar in toate apartamentele, mai ales acolo unde sunt batrani ce simt greu mirosul de gaz, trebuie sa va informati asupra duratei de functionare a senzorului, pentru a nu avea, dupa anumita perioada de timp, o surpriza neplacuta.
Aveti grija de siguranta dvs si a familiei dvs. Atunci cand exista o metoda de protectie, folositi-o, pentru a putea petrece clipe frumoase alaturi de familia dvs fara nicio grija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Cookies / Confidentialitate / ANPC